Háttérkép
Háttérkép
Háttérkép
Hegedűs Viola
Hegedűs Viola

Budapesten a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen végeztem, mint építész, belsőépítész, rövid időn belül kiderült, hogy számomra nem sokáig terem babér, mert a művészeti vágyamat és eziránti tehetségemet e szakmák nem fogják teljes körűen kielégíteni. Szerettem volna, hogy adottságaimat és tudásomat továbbadjam azoknak, akik beleszerettek és szintén éreztek vágyat arra, hogy a művészet felé forduljanak. Ez inspirált arra, hogy elvégezzem a Képzőművészeti Egyetemen a művész-tanár szakot. Közben tanítottam több évig magániskolában, a Számalk-Szalézi Szakgimnáziumban, grafika, fotó, dekor szakon, és vezettem a lakberendező szakot. Az időm nagy részét építész- belsőépítész munkákkal töltöttem. Hivatásomnak tekintettem a tanítást, és vágyat éreztem arra, hogy saját magániskolámat megvalósítsam.

Tuba István
Tuba István

Közel 30 éve dolgozom a reklámszakmában, a Tuba Reklámstúdió tulajdonosa vagyok, amely jelenleg is működik. A három évtizedes tapasztalatommal szeretném segíteni a Violart Stúdiót, ha fotózásra, annak tanítására, vagy kiadványok tervezésére van szükség. Nagy gyakorlattal rendelkezem kiállítások tervezésében, kivitelezésében, egyedi display kiállítási anyagok, installációk megtervezésében.

Violart Stúdió belülről
Violart Stúdió belülről

Műtermünk befogadóképessége 9 hallgató plusz az oktatók. Minden adottsága megvan arra, hogy természetes és mesterséges fény mellett dolgozhassunk. Nyári időben egy fedett terasz, vagy egy füves kert természetes vagy épített háttérként szolgálja művészi vágyaink kielégítését. Műtermünk akár buszjárattal is megközelíthető, a buszmegálló tőlünk 100 méterre található. Minden olyan busz, ami Mátrafüred felől, vagy Abasár felől közlekedik megáll itt is. Parkolási lehetőség az udvarban és az utcán korlátlan.